Asiakaspalautus Hokikellari
Asiakaspalautus Hokikellari

Älä epäröi olla meihin yheydessä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaamasi tuotetta koskeva tilaus palauttamalla tuote 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puh: 0400 499 066 tai hokikellari@pp.inet.fi.

Tuotteen palauttaminen on ILMAISTA edellämainituilla ehdoilla. Mikäli joudut palauttamaan tuotteen, lähetämme sinulle sähköpostiin tuotteeseen liitettävän pakettikortin jolla palauttaminen onnistuu vaivattomasti.

Muista säilyttää myös alkuperäinen paketti, jossa tuotteesi toimitettiin. Käytä sitä tuotteen palauttamisessa.

Mikäli olet kadottanut palautuslomakkeen voi ladata sellaisen käytöösi sivun alareunasta. Sujauta lomake täytettynä palautettavan paketin sisälle. Muista pakata tuote hyvin, jotta se säilyy ehjänä ja myyntikuntoisena perille asti.

Palauttaminen sujuu helpommin kun täytät verkkosivustollamme olevaa palautuslomaketta.

PALAUTUSTAPA 1

Mikäli haluat palauttaa tuotteen palautuslomakkeen avulla toimi alla olevan ohjeen mukaan.

1. Ota yhteys Hokikellariin

Ota yheys Hokikellarin sähköpostiin. hokikellari@pp.ine.fi Lähetämme Sinulle pakettikortin palauttamista varen.

2. Täytä palautuslomake

Kirjaa lomakkeelle omat yhteystietosi. Voit kertoa myös syyn palautukselle tai antaa palautetta tilauksesta, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme. Syötä lomakkeelle myös tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme hyvittää tuotteiden hinnan pankkitilillesi. Mikäli maksoit tilauksen laskulla, mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä. Jos palautat usean eri tilauksen tuotteita samassa palautuslähetyksestä, tulee jokaisesta eri tilausnumerosta täyttää uusi palautuslomake.

3. Pakkaa palautettavat tuotteet

Tarkasta, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa ja niissä on kiinni Hokikellarin ja tuoteen omat tuotelaput. Pakkaa tuotteet huolellisesti lähetyspussiin tai pakettiin. Vältäthän pussia sulkiessa niittien käyttöä, sillä ne vahingoittavat herkästi tuotteita

Kirjoita tuotteiden mukana tulleeseen lähetyslistaan (A4) mitkä tuotteet aiot palauttaa ja tuoterivin perään syy palautukselle. Sujauta lähetyslista tai lappu mukaan palautuslähetykseen.

4. Vie palautus toimipisteeseen

Voit palauttaa lähetyksen joko Postin tai Matkahuollon kautta.

5. Huomioi vielä

Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tulee se lähettää 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteet. Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti palautuksesta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi.

Toivomme, että pysyt asiakkaanamme jatkossakin! Kiitos!

Helppo tuotepalautus Hokikellari
Helppo tuotepalautus Hokikellari

TÄYTÄ PALAUTUSLOMAKE JA OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTILLA TOIMITTAAKSEMME SINULLE PAKETTIKORTIN LIITETTÄVÄKSI LÄHETYKSEEN.

Huomaathan, että vaikka palauttaisit useamman tilauksen samassa paketissa, pyydämme sinua silti täyttämään palautuslomakkeen erikseen jokaista tilausta varten (HUOM! jokaista tuotetta varten ei kuitenkaan tarvitse täyttää lomaketta, vain eri tilauksille). Näin palautusten tilitykset saadaan kohdistettua oikein. Kiitos! 

PALAUTUSTAPA 2

Käytämme lomakkeella lähettämiäsi tietoja tuotteiden palautuskäsittelyyn liittyvän palvelun toteuttamiseen ja siihen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Lisätietoja henkilö- ja tietosuojaselosteessa.