INICE SYNTEETTINEN MUOVIJÄÄ - PYYDÄ TARJOUS TAI OSTA SUORAAN VERKKOKAUPASTA

Tuotteen luistoa on lisätty entisestään 2021!

UUTUUS! MAALIVAHDIN ALUE 6 kpl INICE 8 -paneeleita!

Sininen alue sopii suoraan INICE8 vakiopaneleiden kanssa. Paneelit ovat läpivärjättyjä, joten väri ei kulu pois. Mahtava uutuus maalivahdin harjoitteluun! 


Muovijää on mahtava tuote, joka saa lapset ja aikuiset liikkumaan ja harrastamaan liikuntaa. Nyt myös kotitalouksilla on mahdollisuus hankkia muovijäätä. Tämä on hyvä tuote, kun sääolosuhteet eivät ole luistelun kannalta edulliset. Tuotetta voi käyttää sisällä tai ulkona ja mihin vuodenaikaan tahansa. Se on myös suojattu auringon UV-säteilyltä. Käyttöikä on pitkä.

INICE8 on suunniteltu täyttämään luistelussa vaadittavat vaatimukset niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Levyjen keveyden ja palapelikiinnityksen ansiosta levyt ovat helppoja asentaa ja purkaa.

Levyt voidaan kuljettaa helposti autossa koon ja painon puolesta, joten luistelukenttä voidaan rakentaa haluamallesi tasaiselle alustalle sisällä tai ulkona. esimerkiksi: liikuntasalit, koulut ja oppilaitokset, ostoskeskukset, esiintymislavat, sekä kotitalouksissa: autotallit, kellarit, terassit tms. vain mielikuvitus rajana.

INICE8 on Ammattilaissarjan materiaali, jossa mukana ICE-Y-BLUE 700™:tä, mikä tekee tästä tuotteesta 20% - 30% muita tunnettuja tuotemerkkejä nopeamman. Luistamista tehostavia lisäaineita on lisätty raaka-aineeseen lisäämään nopeutta, minkä tuloksena on syntynyt erittäin suorituskykyinen paneeli (VHP), joka on markkinoiden nopein tuote tällä hetkellä.

Erikoishintaan saatavana myös kenttämerkinnät

Materiaali: kuumapuristettu polyeteeni ICE-Y-BLUE 700™-teknologialla
Mitat: 1020x1020x8mm
Paino: 8 kg
UV -suojattu: kyllä
Kiinnitys: "palapeliliitos" lohenpyrstöliitos
Asennus: helppo ja yksinkertainen
Hoitoaine: valmiina tuotteessa
Takuu: 3 vuotta, ennenaikaisen kulumisen vuoksi
Arviotu kesto: 10 - 15 vuotta
Lisävaruste: Reunasuojukset on saatavilla viimeisteltyyn ulkoasuun

INICE8 paneeli Hokikellari
INICE8 paneeli Hokikellari

Synteettinen jää on erittäin helppohoitoinen ja huoltokustannukset vastaavat lattian pesun kustannuksia. Takuu 8mm tuotteella 3 vuotta ennenaikaisen kulumisen vuoksi, kuitenkin arvioitu käyttöikä on 10-15 vuotta. Takuu 15mm tuotteella 5 vuotta ulkoilmassa ja 10 vuotta sisätiloissa. Arvioitu käyttöikä on 20 - 25 vuotta. Molemmat tuotteet ovat UV-suojattuja.

Jäälle koska vain!

INICE -tuoteperhe tarjoaa kustannustehokkaan, kestävän ja modernin ratkaisun niin julkisen sektorin kuin yksityistalouksien käyttöön. INICE -tuotteilla luot luistelualustan nopeasti niin kouluihin, tapahtumiin, kauppakeskuksiin, halleihin kuin kotipihalle. Tuote vaatii vain tasaisen alustan.

INICE Hokikellari
INICE Hokikellari

INICE -tuotteet ovat laadukkaita ja niille myönnetään aina käyttötakuu. INICE -tuotteissa käytetään ainoastaan premium - luokan hartsia ja se saavuttaa laatujärjestelmä DIN ISO9001 -tavoitteet.

INICE on ammattilaissarjan materiaali, jossa mukana ICE-Y-BLUE 700™:tä, mikä tekee tästä tuotteesta 20% - 30% muita tunnettuja tuotemerkkejä nopeamman. Luistamista tehostavia lisäaineita on lisätty raaka-aineeseen lisäämään nopeutta, minkä tuloksena on syntynyt erittäin suorituskykyinen paneeli (VHP), joka on markkinoiden nopein tuote tällä hetkellä.

Muovijäällä voi myös jarruttaa, kuten oikeallakin jäällä. Siitä irtoaa hilettä aivan kuten luonnonjäästäkin.

INICE kokoaminen Hokikellari
INICE kokoaminen Hokikellari

Markkinoiden paras synteettinen jää.

1. Tuotteen ylläpito ei vaadi lainkaan sähköenergiaa
2. Pinta ei tarvitse koneellista huoltoa
3. Vettä tarvitaan vain puhdistukseen
4. Haitallisia jäädytysaineita ei tarvita
5. Tuote on ympäristöystävällinen ja ekologinen
6. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä 
Synteettinen muovijää ja kaukalo
Synteettinen muovijää ja kaukalo

INICE 8, 10, 15 ja 18 pähkinänkuoressa

INICE8

Suunniteltu täyttämään luistelussa vaadittavat vaatimukset niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Levyt voidaan kuljettaa helposti autossa koon ja painon puolesta, joten luistelukenttä voidaan rakentaa haluamallesi tasaiselle alustalle sisällä tai ulkona. Mahdollisia paneeleiden asennuspaikkoja voivat olla mm. liikuntasalit, koulut ja oppilaitokset, ostoskeskukset, esiintymislavat, sekä kotitalouksissa: autotallit, kellarit, terassit tms. vain mielikuvitus rajana.

INICE10

INICE10 on uusin INICE Finland -brändin perheenjäsen. Tuote on suunniteltu antamaan todella hyvän liu'un luistelemiseen. Tämä "raskas" paneeli on monipuolinen siinä mielessä, että sitä voidaan käyttää niin pienillä tai tai suurilla pinta-aloilla. Tuotteen pintaan voidaan räätälöidä kenttämerkinnät. Tuotteella voidaan siis korvata kallis ja mekaaninen jää ja se sopii hyvin vaikka kuntien ja yhteisöjen käyttöön. Tuotteen takuu ulkokäytössä on jopa 5 vuotta ja sisätiloissa 10 vuotta. Levyn koko om 1020mm x 1020mm x 10mm ja se painaa 9 kg. (Asennettuna paikalleen 970 mm.) Paneelit lukkiutuvat patentoidun menetelmän ansiota toisiinsa. Liitoksesta tulee erittäin luja.

INICE15

Raskaamman sarjan paneeli, joka on suunniteltu sopimaan niin laajaan virkistystoimintaan kuin kilpailukäyttöön. levyjen keveyden ja palapelikiinnityksen ansiosta levyt ovat helppoja asentaa ja purkaa. Tämä tuote on mainio vaihtoehto kalliille mekaaniselle jäälle, tai mahtava jään korvaaja säästökuurilla oleville kunnille, jotka haluavat kuitenkin tarjota kuntalaisille laadukkaan luistelualustan.

INICE 18

INICE18 on raskaan sarjan paneeli, joka on suunniteltu sopimaan isoihin pintoihin, jotka on tarkoitettu suurille yleisöille. Paneelit kestävät pintaan kohdistuvaa huomattavaa rasitusta sekä ankaria ilmanalan ja lämpötilojen muutoksia. Tuote sopii niin laajaan virkistystoimintaan kuin kilpailukäyttöön. Tämä tuote on mainio vaihtoehto kalliille mekaaniselle jäälle, tai mahtava jään korvaaja säästökuurilla oleville kunnille, jotka haluavat kuitenkin tarjota kuntalaisille laadukkaan luistelualustan.

INICE8, INICE10 ja INICE15 synteettisen jään asennus on helppoa. Voit asentaa lattian tai muun tasaisen alustan alle esimerkiksi muovin suojaamaan levyjen toista puolta. Paneeliliitokset ovat tiukkoja, joten joudut käytämään voimaa, jotta ne asentuvat paikoilleen. Suosittelemme käyttämään kumivasaraa.

Katso Hokikellarin ja Inice Finlandin videoita ja tallenteita alta!

Lue alta Hämeen Sanomien 9.5.2020 Toimittaja Tuulia Viitasen loistava juttu INICE- jäästä. Jutussa esitellään asiantuntevasti ja seikkaperäisesti INICE -konseptia. Suosittelemme kaikille!

INICE